VitaBox

fruit op school

Fruit op schoolin Waalwijk, Breda, Eindhoven, Den Bosch en Oss

Fruit op school

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om op jonge leeftijd fruit te eten. Onze fruitboxen voor op school zijn ideaal om kinderen aan te moedigen gezonde eetgewoonten te ontwikkelen! Door regelmatig vers fruit aan te bieden op school, helpen we niet alleen de gezondheid van de leerlingen te verbeteren, maar ook hun concentratie en leerprestaties te bevorderen. Bestel je fruitbox al vanaf 13 euro!

Fruitboxen op school laten bezorgen

Onze fruitboxen bevatten allerlei soorten fruit, van appels tot aan kiwi’s. De fruitboxen kunnen naar jouw wensen worden aangepast. Wil je liever meer bananen of mandarijnen? Laat het ons weten, Vitabox regelt het voor je. Plaats vandaag nog een bestelling en geef de leerlingen een gezonde snack optie met het Vitabox fruitabonnement! Onze gezonde snackboxen worden gewoon bij je bezorgd, dat is pas handig!


Vers en lokaal fruit


Bij Vitabox streven we naar het leveren van de best mogelijke service en kwaliteit. Onze fruitboxen worden zorgvuldig samengesteld met seizoensgebonden fruit van onze lokale telers. Natuurlijk kunnen wij rekening houden met eventuele dieetwensen of allergieën, zodat alle leerlingen kunnen genieten van ons heerlijke fruit.


Lekker, vers fruit op school
 • Keuze uit diverse fruitboxen


  Wij begrijpen dat elke school verschillende behoeften heeft als het gaat om ons fruit assortiment. Daarom bieden we drie fruitboxen / fruitabonnementen aan:
  • Vitabox klein met 20 stuks fruit vanaf € 13,00*
  • Vitabox standaard met 40 stuks fruit vanaf € 19,25*
  • Vitabox plus met 40 stuks fruit en een tros druiven vanaf € 22,50*

  Combineren kan natuurlijk ook, bestel bijvoorbeeld een kleine fruitbox voor groep 1&2 en een grote fruitbox voor groep 8!


Sluit een fruitabonnement af


Laat als school je betrokkenheid zien voor leerlingen en docenten door de fruitboxen aan te bieden. Samen kunnen we een gezonde gewoonte aanmoedigen! Neem vandaag nog contact met ons op om je fruitabonnement op school te starten en geef jouw leerlingen de gezonde snack optie! Informeer ook zeker naar de korting voor het afnemen van meerdere boxen. Twijfel je? Probeer een gratis Vitabox uit!

Image

VITABOX klein (20 stuks)

€ 13,00 per week.

VITABOX klein (20 stuks)

€ 13,00 per week.
Bestellen
Image

VITABOX standaard (40 stuks)

€ 19,25 per week.

*Informeer voor kortingen bij afname van meerdere boxen.


Reviews


We kunnen zelf wel zeggen hoe goed we zijn, maar wat onze klanten over ons zeggen telt pas echt.