VitaBox

fruit op het werk

Fruit op het werk in Waalwijk, Breda, Eindhoven, Den Bosch en Oss

Fruit op het werk

Elke dag genieten van lekker fruit op het werk? Met VitaBox kan dat! Wij bezorgen fruit en snackgroenten bij u op kantoor. Doordat we afnemen van lokale telers is ons fruit altijd vers en zijn we goed voor het milieu. We bezorgen onze fruitboxen door heel Brabant! Dus of u nu in Breda, Tilburg, Den Bosch, Oss of Eindhoven werkt, u kunt genieten van elke dag vers fruit met VitaBox!

Kwaliteit


Bij ons en bij onze telers staat de kwaliteit van het fruit natuurlijk bovenaan. We letten er ook extra goed op dat het fruit vers is en er goed uitziet.

Lekker, vers, kwalitatief fruit op kantoor

Waarom werkfruit?

Fruit op het werk heeft meerdere voordelen:


 • Het is gezond


  Elke dag fruit eten is een laagdrempelige manier om gezond te blijven. Je boost je vitamine-inname, waardoor je elke dag meer energie hebt.

 • Het ziekteverzuim wordt minder


  Gezonde medewerkers melden zich minder vaak ziek. Dit is niet alleen fijn voor de medewerker zelf, maar kost het bedrijf ook minder geld.

 • Tevreden werknemers


  Als u als werkgever elke dag fruit beschikbaar stelt voor uw collega’s, geeft dat het signaal af dat u betrokken bent en hen persoonlijke aandacht geeft.

 • Het is fiscaal aftrekbaar


  Een groot voordeel van het bestellen van een VitaBox is dat het meestal 100% aftrekbaar is voor de belasting. Dat kan op twee manieren:
  • De Nihilwaardering
   Fruit op het werk valt in principe altijd onder de nihilwaardering, wanneer u het verstrekt aan uw werknemers die ook echt aanwezig zijn op kantoor. Lees meer in dit document van de Belastingdienst (paragraaf 20.2 en 20.2.3).
  • De Vrije Ruimte
   Als u ook fruit wilt sturen naar uw thuiswerkende collega’s, valt dit onder de vrije ruimte. Deze is voor het jaar 2020 speciaal verhoogt om werkgevers de ruimte te geven om presentjes (zoals fruit) naar hun thuiswerkende medewerkers te sturen.
   Lees hoe het precies zit op de website van de Belastingdienst.
 • Het is lekker


  Even een lekker fris tussendoortje. Werkfruit bevat onder andere bananen, peren, mandarijnen en meerdere soorten appels. Een VitaBox is zo samengesteld dat er altijd wel iets bij zit wat iedereen lekker vindt!

 • Je krijgt er een goed gevoel van


  Even vitamientjes binnenkrijgen door fruit te eten. Het geeft toch meteen een goed gevoel om iets te doen wat goed is voor je lichaam!

 • De productiviteit gaat omhoog


  Even een korte pauze nemen om fruit te eten bevordert de concentratie daarna. Niet alleen door het pauze houden zelf en even de gedachten verzetten, maar ook omdat je door fruit te eten meer energie krijgt om daarna je taken af te maken.

Interesse in fruit op het werk?


Lijkt het u wel wat om elke dag vers fruit op kantoor te kunnen eten? Wij bieden de volgende VitaBoxen aan:

Image

VITABOX klein (20 stuks)

€ 12,50 per week.

VITABOX klein (20 stuks)

€ 12,50 per week.
Bestellen
Image

VITABOX standaard (40 stuks)

€ 19,50 € 18,50 per week.

VITABOX standaard (40 stuks)

€ 19,50 € 18,50 per week.
Bestellen

Reviews


We kunnen zelf wel zeggen hoe goed we zijn, maar wat onze klanten over ons zeggen telt pas echt.